Bune venit pe rulouri-terase.ro

Sistemele noastre de inchidere destinate teraselor sunt fabricate din plastic transparent ce ofera posibilitatea luminii din exterior de a trece prin acestea. Tinand cont de asta putem sustine ca aceste rulouri din plastic transparent reprezinta o solutie ideala atunci cand vine vorba de iluminatul terasei cu lumina naturala.

Sistemele de inchidere a terasei fabricate din plastic transparent va protejeaza de asemenea si impotriva diferitelor fenomene meteorologice precum precipitatii sau vanturi puternice. Astfel veti putea sa va relaxati pe terasa chiar daca afara nu este vreme buna. Totodata dorim sa va informam ca peretii rulourilor din plastic transparent sunt fabricati din materiale durabile, fiind rezistenti atat la temperaturi scazute cat si la cele ridicate.

S&D Design Company va ofera o gama cat se poate de variata de rulouri pentru terase si balcoane impreuna cu posiblitatea de a le construi conform cerintelor pe care le aveti.

Odata ce veti alege rulourile noastre, veti avea posibilitatea de a va relaxa pe terasa si in zilele in care ploua, ninge sau sufla vantul. Personalul nostru este mai mult decat calificat pentru a va oferi suportul necesar in alegerea rulourilor pe care vi le doriti.

Asteptam cu nerabdare sa participam la viitoare proiecte de design exterior pe care vi le-ati propus!

Principiile noastre

Confort

Dorim sa asiguram ca sederea ta pe terasa este cat se poate de bine protejata chiar si in conditii meteo mai dure.

Calitate

Rulourile din plastic transparent oferite de firma noastra sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate.

Siguranta

Cu ajutorul sistemelor noastre de inchidere a teraselor vei putea sta in siguranta pe terasa in timp ce iti bei cafea de dimineata.

Vrei sa-ti protejezi terasa cu rulouri din plastic transparent?

Rulourile fabricate din plastic transparent reprezinta unul dintre cele mai interesante mijloace de protectie a teraselor inventate vreodata!
Anghel Ioan Constructor
Multumita rulourilor exterioare putem sa lasam deschisa terasa cafenelei noastre pe tot parcursul anului. Le recomand cu incredere tuturor persoanelor care detin o terasa!
George Andrei Antreprenor